Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Data beheren met Double-Take Cargo

 

Double-Take Software introduceert Double-Take Cargo. Deze softwareoplossing helpt systeembeheerders bij het beheren van de toenemende hoeveelheid ongestructureerde data. Het biedt een oplossing voor het optimaliseren van opslag die de opslagruimte op file servers reduceert. Hierdoor is snellere en goedkopere data recovery mogelijk.

Doordat de hoeveelheid data explosief blijft groeien, is het niet ongebruikelijk dat file servers vol raken. Systeembeheerders worden steeds geconfronteerd met toenemende kosten en tijdsverlies bij het synchroniseren en herstellen van files na failover.

Met het nieuwe pakket Cargo van Double-Take wordt het volume van files op de primaire server teruggebracht, zonder dat dit gevolgen heeft voor de eindgebruiker. Beheerders kunnen files sneller archiveren, dupliceren en herstellen door enkel deze kleinere files te herstellen naar de server. Dit leidt tot een besparing van kosten, tijd en opslagruimte.

De belangrijkste features van Double-Take Cargo zijn: Integratie met bestaande management tools, regelmatige archivering van oude files en ad-hoc archivering en terughalen van individuele files en folders.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2751965). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×