Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uphantis Forms Lifecycle Manager tool

 

Uphantis is in Nederland exclusief leverancier geworden van de Forms Lifecycle Manager (FLM) ‘solution accelerator' van het Britse bedrijf Arch. FLM is een op SAP NetWeaver gebaseerde formulierenserver voor SAP Interactive Forms by Adobe. De server centraliseert de belangrijkste taken die samenhangen met een portfolio van SAP Interactive Forms, waardoor het beheer eenvoudiger en duidelijker wordt.

Uphantis richt zich met Forms Lifecycle Manager (FLM) van Arch op organisaties die digitale SAP-processen willen publiceren, zowel op het web als intern. Steeds meer bedrijfsprocessen worden namelijk gedigitaliseerd, zodat zij makkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn voor de gebruikers. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om deze processen op internet te publiceren. SAP Interactive Forms by Adobe zijn een oplossing voor processen die van formulieren gebruik maken. Zo wordt een directe interactie met SAP gerealiseerd, op een manier (via pdf) die voor de gebruikers vertrouwd is. Met FLM kunnen organisaties deze formulieren snel aanmaken en vervolgens gemakkelijk beheren.

FLM vereenvoudigt het creëren van SAP Interactive Forms by Adobe, met tools die reeds beschikbaar zijn op de SAP-markt: ABAP (Advanced Business Application Programming, de programmeertaal van SAP) en IMG configuratie (voor het aanpassen van SAP-applicaties). FLM beschikt over veel functionaliteit voor het sneller en economischer aanmaken en publiceren van formulieren. Daarnaast biedt het beheertools via het Forms Dashboard. De tool is overzichtelijk en biedt genoeg mogelijkheden om het interactieve proces aan te passen aan specifieke eisen en wensen van de klant. Hierdoor kunnen formulieren eenvoudig op maat worden gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2795809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×