Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uniface 9.3 vereenvoudigt applicatieontwikkeling

 

Compuware introduceert een nieuwe versie van de van oorsprong Nederlandse applicatieontwikkeloplossing Uniface. Uniface 9.3 Application Platform Suite maakt het in gebruik nemen van applicaties eenvoudiger. Bovendien biedt de nieuwe versie een verbeterde grafische gebruikersinterface voor mobiele applicaties en introduceert het een nieuwe cross-reference functie.

Uniface-applicaties worden vaak verspreid toegepast in bijvoorbeeld winkels en kantoren op tal van internationale locaties. Bij een groot aantal van deze locaties is vaak geen it-professional beschikbaar, waardoor het installeren of upgraden van applicaties lastig is. De nieuwe versie van Uniface komt hieraan tegemoet met een gestandaardiseerd mechanisme waarmee het in gebruik nemen van Uniface-applicaties sterk wordt vereenvoudigd.

Uniface 9.3 breidt daarnaast de mobiele grafische interface (gui) uit. Mobiele apparaten hebben beperkte ruimte op het scherm waarop gebruikers hun informatie kunnen bekijken. De nieuwe versie van Uniface introduceert een aantal technieken waarmee gebruikers zo veel mogelijk data kunnen bekijken op het scherm van het apparaat. Andere nieuwe kenmerken zijn de mogelijkheid voor gebruikers om toetsen zelf te definiëren en voorzieningen waarmee eindgebruikers mobiele apparaten kunnen configureren. Uniface 9.3 introduceert dan ook nieuwe faciliteiten voor het genereren, onderhouden, rapporteren en gebruiken van deze cross-referentie informatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2808312). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×