Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: Microsoft t-shirt

 

Microsoft is niet meer hip. De muziekspeler Zune moet het afleggen tegen de iPod. MSN Spaces wordt in Nederland veel minder gebruikt dan Hyves. En de Xbox heeft het niet gewonnen van de Nintendo Wii. Dus dan moet je wat anders als bedrijf.

Daarom gaat de softwaregigant in fashion met een eigen lijn t-shirts. Het bedrijf heeft acht retro-shirts gemaakt die het nostalgisch gevoel van de pc moeten oproepen. Zo staat op het ene shirt het aloude DOS-logo. Het andere laat in retro-letters het Microsoft-logo zien. Alle t-shirts worden verkocht met de toepasselijke naam Softwear.

Beperkt verkrijgbaar

Samen met rapper Common wordt het spul aan de man gebracht. Je zult er echter wel voor naar Amerika moeten, want in Nederland zijn de shirtjes niet te koop. En dan moet het ook nog op korte termijn, want het zijn gelimiteerde oplagen. Vanaf 15 december is dit alles verkrijgbaar.

Wij vinden het jammer dat het ‘blue screen of death' niet op de t-shirts is afgedrukt. Daar heeft de gemiddelde Nederlander de meeste nostalgische gevoelens bij. Maar niet getreurd, daar kunnen we voor bij Errorwear. Weer een hippe concurrent van Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2811745). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×