Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP introduceert Price & Margin Management

 

SAP gaat SAP Price & Margin Management by Vendavo aanbieden op de Nederlandse markt. Deze oplossing van SAP en Vendavo stelt organisaties met een hoge omzet in staat om hun marges te optimaliseren en meer winst te genereren.

Prijsstellingtechnieken zijn essentieel voor de uitvoering van prijsstrategieën. Het huidige economische klimaat dwingt organisaties ertoe steeds snellere, en liefst realtime, prijswijzigingen door te voeren. Prijzen moeten vastgesteld en geoptimaliseerd worden teneinde de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Om bedrijven te ondersteunen in deze processen biedt de oplossing SAP Price & Margin Management by Vendavo een allesomvattende applicatie voor prijs- en margemanagement.

De oplossing is ontwikkeld op basis van het door McKinsey ontwikkelde Price Waterfall-model. Het belangrijkste doel van dit model is inzichtelijk te maken waar margeverlies optreedt. SAP Price & Margin Management by Vendavo maakt het mogelijk om de beste prijs te bepalen voor iedere transactie. Naast deze effectieve margeverbeteringen worden bedrijven ook efficiënter met het doorvoeren van prijzen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2859054). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×