Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Met een click informatiebronnen doorzoeken

 

Steeds meer uitgevers stellen tijdschriften en andere informatiebronnen elektronisch beschikbaar. Bij de gebruikers ontstaat de behoefte aan één overzicht van al hun favoriete bronnen, om van daaruit snel en eenvoudig te kunnen doorlinken naar de gewenste informatie. Square Information Systems biedt daarvoor een oplossing: het Easy Article Search System. Dit softwareproduct navigeert niet alleen naar online bronnen maar doorzoekt ze ook.

Easy Article Search System van Square Information Systems gaat verder dan bestaande oplossingen voor het beschikbaar stellen van informatiebronnen. De gebruiker kan een zoekvraag met een enkele click versturen naar meerdere geselecteerde bronnen. De resultaten worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd.

Met Easy kunnen kenniswerkers vanaf interne en externe werkplekken gebruik maken van alle bronnen zonder lastige inlogcodes en onnodig clicken. De interne beheerder hoeft wachtwoorden niet langer te distribueren. Bovendien krijgt hij inzicht in het feitelijk gebruik van de afzonderlijke bronnen. Dit stelt hem in staat om budgetten optimaler te besteden en kosten te beheersen.

Easy is los beschikbaar, maar ook geïntegreerd in het Bibis Library Management System van Square. In dat geval wordt onder meer gebruik gemaakt van de reeds aanwezige informatie, waardoor het systeem sneloperationeel kan zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2865468). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×