Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Novell producten voor workload beheer

 

Novell heeft nieuwe beheerssoftware op de markt voor IWM-oplossingen (Intelligent Workload Management) aangekondigd. Novell zegt dat it-beheerders hiermee identiteit-en systeembeheer in een applicatieworkload kunnen integreren. Daardoor worden de beveiliging en overdraagbaarheid van de workload verhoogd in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen aldus Novell.

Volgens Ronald de Jong, directeur van Novell Benelux,  kunnen bedrijven met de iwm-oplossingen de risico's en uitdagingen van het gebruik van verschillende computeromgevingen aanzienlijk beperken, terwijl de gebruikers op een veilige en compliant manier toegang wordt geboden tot alle it-diensten die zij nodig hebben. De komende twaalf maanden introduceert Novell acht nieuwe (versies van) producten ter verdere uitbreiding van de oplossingen die het bedrijf nu al aanbiedt in de markt voor Intelligent Workload Management.

Intelligent Workload Management is volgens Novell een nieuw en effectiever model voor de computeromgeving. Het stelt ict-organisaties in staat om computerresources in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen te beheren en te optimaliseren op een beleidsgestuurde en beveiligde manier die voldoet aan alle standaarden,  voor het leveren van zakelijke services aan eindgebruikers. Een workload is een overdraagbare, zelfstandige werkeenheid die is opgebouwd uit de integratie van het besturingssysteem, middleware en de applicatie. Met behulp van Intelligent Workload Management kunnen organisaties workloads bouwen, beveiligen, beheren en meten.

Naast het bestaande portfolio van Novell-producten voor de markt van Intelligent Workload Management heeft het bedrijf plannen om de komende twaalf maanden acht nieuwe producten te introduceren in de volgende vier categorieën ‘bouwen' (met SUSE Appliance Toolkit en Novell Workshop), ‘beveiligen' (met  Novell Identity Manager 4 en Novell Cloud Security Service), ‘beheren' (met PlateSpin Workload Management- en ZENworks Management-oplossingen) en tot slot  ‘meten' (met Novell Business Service Manager, Novell Business Experience Manager, Novell Service Level Manager, Novell myCMDB, Novell Sentinel en Novell Sentinel Log Manager)

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3194388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×