Managed hosting door True

Reporter v2.5 voor IBM Tivoli Storage Manager

Dit artikel delen:

PLCS, leverancier van software producten voor data back-up management oplossingen, introduceert Reporter versie 2.5 software. PLCS Reporter, nu ook beschikbaar als een virtuele machine, biedt uitgebreide enterprise controle en rapportage van een Tivoli Storage Manager (TSM) omgeving. Versie 2.5 levert live data collectie, eenvoudige één knop analyse, rapportage en trends van de bedrijfskritische back-up servers en cliënts.

Belangrijkste kenmerken van PLCS Reporter v2.5 van het Nederlandse PLCS omvatten asset management, dynamische prestaties van de rapportage, -charge back capaciteiten en trending analyse die TSM-capaciteitseisen en groeiscenario's voorspelt. Met Reporter krijgen gebruikers meer inzicht in het wel en wee van meerdere TSM-servers van de onderneming, zoals rapporten over de wijze waarop vele back-ups worden gemaakt per datacenter en hoe lang het duurt om een specifiek systeem te herstellen in geval van een disaster. Reporter berekent op basis van de back-up historie de theoretische tijd die nodig is om een systeem te herstellen. Met deze gegevens kan men nu al werken aan het behalen van de juiste rto/rpo om te voldoen aan een sla met de (interne) klant in een onderneming. Daarnaast is alle gerelateerde machine informatie in de Reporter database aanwezig om succesvol een disaster recovery scenario te testen, aldus PLCS.

Verder biedt Reporter 2.5 de mogelijkheid voor het genereren van rapporten over cpu-processorgebruik door TSM-klanten en applicatie back-ups (tdp). Dit is belangrijk omdat dit een gedetailleerd (conform IBM PVU licentie model) overzicht geeft over hoeveel cpu cores men gebruikt in de TSM-omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-18T10:46:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.