Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemens PLM brengt Teamcenter Express 5.3

Siemens PLM Software brengt een nieuwe versie van Team Center Express, de collaborate Product Data Management (cPDM-) oplossing voor het midden- en kleinbedrijf op de markt. Versie 5.3 biedt verbeterde samenwerking en productiviteit voor productiebedrijven.

Teamcenter Express 5.3 van Siemens PLM Software biedt een verbeterde ondersteuning van de laatste versies van Microsoft Office en Adobe Acrobat Software. Hiermee kan de eindgebruiker gemakkelijker en sneller voor meerdere projecten de ‘design-through-manufacturing' taken vanaf een eigen desktop uitvoeren. Verbeteringen op het gebied van gebruikerskwaliteit en desktopintegratie zorgen voor een betere samenwerking en meer productiviteit, om zo een hogere “\Return on Investment''  te kunnen behalen. Ook biedt de nieuwe versie snellere implementatie en een kortere leercurve.

In de gebruikersinterface is een aantal verbeteringen aangebracht, zoals een nieuwe ‘Summary tab’ layout met snellere toegang tot belangrijke data en processen en een nieuwe, snelle zoekfunctie in het Teamcenter Express dashboard. Ook de functionaliteiten voor projectplanningen zijn uitgebreid, met onder andere een ‘web client’, een ‘deadline schema’, ‘timesheet reporting’ en ‘work breakdown structures’ voor het bijhouden van resources.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-09T11:00:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.