Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress Apama 4.3

Progress Software Corporation brengt Progress Apama 4.3 op de markt. Dit platform biedt ondersteuning voor applicaties voor het monitoren van snel veranderende event streams, het herkennen van patronen en het ondernemen van actie, in minder dan milliseconden. De Apama CEP-technologie biedt zakelijke eindgebruikers een nieuwe kijk op real-time analytics, patroon- en kansherkenning en event management.

Progress Software Corporation, leverancier van enterprise software die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende omstandigheden, kondigt Progress Apama 4.3 aan. De nieuwe versie biedt verbeterde Event Processing Language (EPL) die geoptimaliseerd is voor het beknopt weergeven van bedrijfs- en tijdsgerelateerde logica. Bovendien kunnen events verzameld worden als stroom met vaste gemeenschappelijke kenmerken zodat de schaalbaarheid toeneemt. Ontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers kunnen hiermee eenvoudiger events herkennen en hierop reageren.

De uitbreidingen van de Event Processing Language (EPL) van het Apama 4.3-platform, voorheen bekend als MonitorScript, ondersteunen geavanceerde manipulaties van event streams-en zijn het resultaat van meer dan tien jaar Research & Development. De nieuwe mogelijkheden bieden ontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers een vereenvoudigde, maar krachtige, syntax. ‘Event stream-networks’ kunnen worden verrijkt met real-time aggregraties . Deze aggregraties op basis van gemeenschappelijke kenmerken geven een verbeterde controle over bedrijfskritische events.

Een nieuwe functionaliteit binnen de Apama 4.3 Suite betreft het combineren van discrete en streaming events. Dit stelt ontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers in staat om ieder willekeurig combinatie van event-scenario’s te herkennen en hierop te reageren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-03T08:47:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.