Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie van ClarityLive vrijgegeven

Dit artikel delen:

Clarity Commerce Solutions Plc, leverancier van softwareoplossingen voor de hospitality, retail, leisure en entertainment sector, lanceert onder de naam ‘ClarityLive for Amusement Parks’ de laatste versie van zijn totaaloplossing voor bedrijven binnen de pretparksector die naast ticketing, ook horeca, souvenirshops, reserveringssystemen en het management van golfbanen in één softwaresuite willen onderbrengen.

Attractieparken vormen een van de meest complexe multi-format verkoopomgevingen voor wie het een belangrijke vereiste is dat het systeem zaken als ticketing, merchandising en horeca kan afhandelen. De laatste jaren wordt tevens het online verkopen steeds belangrijker. Ook de relatie met klanten is anders: bezoekers komen onregelmatig, maar beleven tijdens hun bezoek een intensieve ervaring. De software moet dan ook toegerust zijn om maximale omzet uit een bezoek te halen en bijvoorbeeld aanbiedingen te doen voor een volgend bezoek. De mogelijkheid om vooraf online tickets te kunnen reserveren voorkomt lange wachtrijen aan de kassa’s.

De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van afrekenoplossingen binnen de unieke omgeving van attractieparken was voor Clarity reden om verschillende applicaties uit het bestaande productportfolio te combineren tot een nieuwe oplossing. De basis van ClarityLive for Amusement Parks bestaat uit de modules Ticketing, Retail en Hospitality. Dankzij de sterke integratie tussen de verschillende modules is het mogelijk om naar behoefte stapsgewijs uit te breiden. Bijvoorbeeld cashless, verkoop e-cadeaukaarten, seizoenspassen en diverse abonnementen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-22T09:01:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.