Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault levert databeheer voor Exchange

 

Dataopslag en back-up specialist CommVault introduceert een nieuwe bundel om Microsoft Exchange-omgevingen te beschermen en te herstellen. Een belangrijk kenmerk van de bundel is het flexibele licentiemodel waarmee een klant Microsoft Exchange- en andere applicatie- en bestandstypen kan beschermen.

De nieuwe bundel combineert de Simpana-software van CommVault voor back-up en archivering met beschermingsmogelijkheden, waaronder applicatiebewust snapshotmanagement, deduplicatie aan de bronkant, wereldwijde rapportages en aanbevelingen voor het beschermen en herstellen van groeiende Exchange-omgevingen. De bundel is beschikbaar via het wereldwijde CommVault-partnernetwerk.

Een belangrijk kenmerk van de bundel is het flexibele licentiemodel waarmee een klant Microsoft Exchange- en andere applicatie- en bestandstypen kan beschermen. Gebruikers zijn in staat om zelf de reikwijdte en mate van inzet van de beschermingsmethoden te bepalen. De bundel biedt verder deduplicatie aan de bronkant. Dit dringt de hoeveelheid redundante data terug, wat de netwerkefficiëntie vergroot en de benodigde opslagcapaciteit verlaagt, aldus CommVault. Daarnaast kunnen eindgebruikers, it-teams, juridische medewerkers en compliance-teams de operationele kenmerken van een Exchange-omgeving monitoren, classificeren en erover rapporteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4047888). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×