Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trellis-platform van Emerson Network Power

 

Emerson Network Power lanceert het Trellis-platform voor het dynamisch optimaliseren van de infrastructuur in datacenters. Het Trellis-platform is gericht op gebruikers van de softwareoplossingen van Avocent, Aperture en Liebert.

Het Trellis-platform van Emerson Network Power combineert de functionaliteit van Liebert SiteScan, Avocent Data Center Planner en de Aperture-beheeroplossingen. Voor bestaande gebruikers van deze softwareproducten is een migratiepad beschikbaar naar het Trellis-platform. Klanten profiteren daarbij van additionele functionaliteit die meer inzicht in, en controle over de activiteiten in datacenters biedt via een omvattend systeem.

Het platform is gebaseerd op de expertise van Emerson Network Power in het beheren van voeding, koeling en infrastructuur, en embedded technologieën. Met Trellis maakt het bedrijf naar eigen zeggen een eind aan gefragmenteerde besluitvorming, zodat datacenterprofessionals elk aspect van hun bedrijfskritische infrastructuuromgeving kunnen optimaliseren. Dat resulteert in nieuwe prestatieniveaus van datacenters, die zorgen voor hogere beschikbaarheid, operationele efficiency en meer flexibiliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4082097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×