Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe release van BusinessObjects GRC

 

De nieuwe release van SAP BusinessObjects Governance, Risk en Compliance (GRC) is nu wereldwijd beschikbaar. Met de nieuwe release kunnen bedrijven tegen lagere kosten en met minder inspanningen hun risk- en compliance-programma’s beheren.

Met de business analytics-oplossingen van SAP profiteren bedrijven zowel van samengebundelde oplossingen voor business intelligence (bi), data warehousing, enterprise information management (eim), enterprise performance management (epm) en GRC als van analytische tools om beter grip te krijgen op hun business en groeiscenario’s.

Daarnaast stelt SAP BusinessObjects GRC 10.0 bedrijven in staat om hun omzet, aandeelhouderswaarde en reputatie trefzekerder te beschermen en hun bedrijfsprestaties en -resultaten verder te optimaliseren.

Release 10.0 introduceert een normale look & feel voor alle applicaties in de GRC-suite. De oplossing heeft ingebouwde bi-rapportages en -dashboards en beschikt over een grafische tool om risico’s te definiëren en te beschrijven. De nieuwe features maken de oplossing gebruiksvriendelijker en stellen medewerkers in staat om de risico’s ook inzichtelijk te maken voor businessmanagers met beperkte GRC-kennis. Door GRC-activiteiten te integreren in de centrale bedrijfsprocessen en applicaties, kunnen leidinggevenden hun business proactief en strategisch beheren in plaats van reactief.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4088758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×