Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CMM vernieuwt cursus iOS Support Essentials

 

Voor de ict-professional die op zoek is naar een korte intensieve training om de ondersteuning van de gebruikers op professionele wijze uit te voeren heeft College of MultiMedia (CMM) de cursus iOS (iPad en iPhone) Support Essentials ontwikkeld.

De cursus iOS 101 - Support Essentials is geschikt voor ict-professionals die hun gebruikers optimaal willen ondersteunen in het gebruik van de iPad en iPhone, en deze apparaten willen integreren in de bestaande infrastructuur.

Tijdens de cursus iOS 101(iPad en iPhone) - Support Essentials, leert  de deelnemer de ondersteuning van de iPad's en iPhone's (van medewerkers) op een professionele wijze uit te voeren. Zo wordt er tijdens de training onder andere aandacht besteedt aan de integratie, uitrol, beheer en beveiliging van iPad's en iPhone's binnen bedrijfsnetwerken.

Bij de iOS 101 - Support training wordt intensief gebruik gemaakt van de iPad als cursusmateriaal en het boek 'iPad & iPhone Administrators Guide' (Engelstalig). Daarnaast ontvangt iedere kandidaat een persoonlijk naslagwerk op het gebied van de iPad. Kandidaten die niet beschikken over een eigen iPad kunnen via CMM een iPad aanschaffen. Na afloop van de training kan de cursist gelijk met zijn/haar eigen iPad aan de slag.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4173421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×