Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cordys vernieuwt Business Operations Platform

 

Cordys, leverancier van software voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, lanceert een nieuwe versie van zijn Business Operations Platform (BOP), het vlaggenschip van Cordys. Versie 4.1 biedt verschillende uitbreidingen op het gebied van gebruikersamenwerking, taakmanagement, gebruiksgemak, Master Data Management (MDM) en systeembeheer.

Met deze introductie bouwt Cordys voort op zijn visie om organisaties in staat te stellen om stapsgewijs bedrijfstransformatie te realiseren en Business Process Management (bpm) sneller en beter te benutten, zo beweert de leverancier. De combinatie van bpm- en cloud-technologie in het Cordys-platform is een aanvulling op bestaande bedrijfssoftware en zorgt voor meer wendbaarheid in de bedrijfsvoering, zo zegt Cordys.

Versie 4.1 van Cordys BOP heeft meer grafische tools. De mogelijkheid om informatie sneller te vinden en automatische suggesties bij het modelleren van processen zorgt deze versie ervoor dat het leven van zakelijke en technische gebruikers makkelijk is dan ooit.  De nieuwe versie van BOP maakt samenwerking op alle fronten eenvoudiger, zowel bij het ontwerpen en modelleren, als bij het delen van kennis door experts, en bij bedrijfsbrede samenwerking. Nieuwe mogelijkheden zijn onder meer betere tagging, procesrapportages en het bouwen van dynamische businessapplicaties.  Verder biedt de update volgens Cordys eenvoudige installatie en configuratie, ondersteuning van verschillende browsers, 64-bit-ondersteuning, verbeterd beheer van regels en processen, intuïtievere debugging en een eenvoudiger team- en rollenbeheer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4187464). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×