Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rackspace biedt Hosted Virtual Desktop

Lokale desktopvirtualisatie

Rackspace Hosting introduceert zijn vernieuwde Hosted Virtual Desktop-platform in Europa. De dienst is per direct beschikbaar en biedt klanten de mogelijkheid hun virtuele desktops te hosten op een dedicated en/of cloud-gebaseerde infrastructuur. Deze kan vervolgens worden gekoppeld aan desktop-virtualisatieoplossingen van Citrix, NetApp en andere Rackspace-partners, waaronder Infosys, Point to Point, Centralis en Intrinsic Technologies.

Het Rackspace Hosted Virtual Desktop-platform combineert de computerplatformen van Rackspace met storage van NetApp en voorziet zo virtuele desktops snel van instant storage cloning. Door de nieuwe dienst te gebruiken om desktop-virtualisatieoplossingen zoals Citrix XenDesktop en Citrix XenApp te hosten, profiteren gebruikers van on-demand virtuele desktops en applicaties op vrijwel alle apparaten, waaronder pc's, smartphones en tablets.

Klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het hybride cloud-aanbod van Rackspace: RackConnect. Zo kunnen ze gebruikmaken van een virtual desktop-oplossing in een private cloud en in de Rackspace Cloud, waardoor ze profiteren van meer schaalbaarheid en kostenvoordelen voor cloud servers, aldus Rackspace.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.