Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaseya lanceert Network Monitor 4.1

 

Kaseya introduceert een vernieuwde versie van haar module voor netwerkmonitoring (Kaseya Network Monitor 4.1 - KNM). Gebruikers van deze module kunnen op systematische wijze ict-problemen binnen netwerken detecteren en op proactieve wijze oplossen via het geïntegreerde Kaseya Framework.

De nieuwe geïntegreerde en geautomatiseerde module KNM 4.1 van Kaseya stelt it-beheerders in staat om hun service levels op efficiënte wijze te beheren en een maximale uptime en productiviteit van eindgebruikers te waarborgen.

KNM 4.1 is uitgerust met hoogwaardige bewakingsmogelijkheden die Kaseya verkreeg door de recente overname van Intellipool. De module biedt uitgebreide mogelijkheden voor de monitoring van netwerkapparatuur van belangrijke leveranciers zoals Cisco, Juniper en HP en voor besturingssystemen zoals Windows, Linux, Mac en Unix. KNM biedt daarnaast SNMP-, WMI- en Lua-scripting die de effectiviteit van de monitoring aanzienlijk vergroot. Gebruikers kunnen gebruikmaken van speciale monitoring-technologie, zoals de geïntegreerde mogelijkheden voor serverbeheer van HP. 

Om deze klanten te helpen met het verbeteren van hun serviceniveaus biedt Kaseya hen de Network Monitor-licentie aan waarmee ze een gelijkwaardig aantal objecten kunnen bewaken als in hun bestaande Kaseya-licentie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4280099). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×