Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Micro Focus helpt bij migratie PL/I-applicaties

 

Bedrijven met PL/I-applicaties op IBM-mainframes geven naar schatting jaarlijks een miljard dollar teveel uit aan operationele kosten. Om deze kosten te verlagen, lanceert Micro Focus, specialist op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, Micro Focus Server Enterprise Edition for PL/I.

Het bestaande intellectuele eigendom in de PL/I-applicaties wordt met deze nieuwe aanpak behouden. Daarmee is dit de eerste complete, platformonafhankelijke migratieoplossing waarmee mainframe PL/I-applicaties vrijwel ongewijzigd van een IBM-mainframe naar een Linux-, Unix- of Windows Server-platform kunnen worden verplaatst.

Micro Focus Server Enterprise Edition for PL/I is de eerste aanpak die bedrijven een vrijwel risicoloos alternatief biedt voor het moderniseren van hun PL/I-applicatieportfolio. Met deze aanpak hoeven PL/I-applicaties met een uniek concurrentievoordeel niet meer herschreven, geconverteerd of vervangen te worden. De operationele kostenbesparing loopt daardoor op tot 70 procent. De continue modernisering van PL/I-applicaties kan worden bekostigd met een deel van die jaarlijkse besparing.

Micro Focus Server Enterprise Edition is volgens de leverancier het enige geïntegreerde platformonafhankelijke migratieproduct voor PL/I-systemen dat momenteel op de markt is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4303156). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×