Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP levert thin clients met Windows EDM 2011

 

HP biedt als eerste leverancier klanten de mogelijkheid om apparaatbeheer in de gehele organisatie te standaardiseren door de introductie van thin clients met vooraf geïnstalleerde Microsoft Windows Embedded Device Manager 2011.

HP helpt bedrijven om de Microsoft System Center Configuration Manager 2007 op pc’s en servers via een enkele beheerconsole gemakkelijk uit te breiden naar de met Windows Embedded Standard-uitgeruste thin clients HP t5740 en t5570e.

Thin clients van HP met Windows Embedded Device Manager 2011 bieden een verbeterd inzicht in voorraadbeheer en een betere zichtbaarheid van de verschillende componenten op iedere thin client. De vooraf geïnstalleerde agent maken ook gemakkelijkere software upgrades en volledig life cycle management mogelijk.

Daarnaast kunnen met Windows Embedded Device Manager 2011 updates verstuurd worden naar een thin client via een beheertool die automatisch de instelling van de write filter aan kan passen, wat gemakkelijk succesvolle updates mogelijk maakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4340390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×