Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Immidio introduceert Application Profiler

 

Met Immidio Application Profiler van Immidio Flex Profiles kunnen Flex Config-bestanden en Predefined Settings eenvoudig worden aangemaakt. Flex Profiles is volgens de ontwikkelaar de meest geavanceerde user state virtualization-oplossing in de markt, die het beheer van de Windows user environment optimaliseert.

Sinds het ontstaan van Immidio Flex Profiles was het maken van Flex Config-bestanden de enige arbeidsintensieve taak tijdens een implementatie. De Flex Profiles Assistant, die in versie 7.0 van Flex Profiles werd geïntroduceerd, hielp hier enigszins bij, maar er bleef veel handmatig werk over.

Application Profiler maakt dit proces veel gemakkelijker: start een applicatie vanuit de gebruikersvriendelijke user interface en Application Profiler analyseert waar configuratiebestanden en registry settings worden opgeslagen. Deze analyse resulteert in een geoptimaliseerd Flex Config-bestand dat gelijk kan worden gebruikt in Flex Profiles of eerst nog kan worden bewerkt in Application Profiler.

Ook het configureren van initiële applicatie-instellingen als Predefined Settings is volgens de leverancier sterk vereenvoudigd: start een applicatie vanuit Application Profiler, wijzig de instellingen naar wens en sluit vervolgens de applicatie af. De gemaakte applicatie-instellingen kunnen nu bij het Flex Config-bestand worden opgeslagen als Predefined Settings.

Application Profiler is gelicenseerd als een component van Immidio Flex Profiles 7.5 en kan via de Immidio-website worden gedownload.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4367846). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×