Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault breidt Simpana-software verder uit

 

CommVault breidt zijn Simpana-software voor geïntegreerd informatiemanagement uit met verschillende innovaties, variërend van Onepass voor convergente back-up, archivering en rapportage tot Simpana Edge Protection en integratie met Microsoft SharePoint. Met deze uitbreidingen spelen it-afdelingen eenvoudiger in op de snel wisselende eisen van hun organisatie.

 Simpana Onepass reduceert de tijd die nodig is voor back-up, archivering en rapportage met wel 50 procent ten opzichte van traditionele methoden, aldus de leverancier. Deze functionaliteit ondersteunt volgens CommVault als eerste een convergent back-up-, archiverings- en rapportageproces op zeer grote systemen. Simpana SnapProtect-technologie biedt nu de meest brede hardwaresnapshotintegratie in de sector. Gebruikers beschermen hiermee de investeringen in hun storage area network (san) en verruimen hun keuzemogelijkheid. Zij versnellen tegelijkertijd de recovery en verlagen de kosten. Software-uitbreidingen binnen Simpana versnellen de acceptatie van virtuele servers doordat organisaties hun virtuele machines makkelijker beheren, beschermen en schalen. Dat geldt zowel lokaal als in de cloud.

De nieuwe Simpana Edge-feature beschermt data op laptops en desktops, en is voorzien van ingebouwde brondeduplicatie voor optimale efficiency. Eindgebruikers zijn hiermee in staat om zelf zoek- en recovery-activiteiten via hun Windows-, iOS- en/of Android-apparatuur uit te voeren. Nieuwe integratie met Microsoft SharePoint verbetert de applicatieprestaties en capaciteitsbenutting en verkleint de back-upwindows.

Volgens Gartner groeien traditionele contenttypen, waaronder ongestructureerde gebruikersdata, jaarlijks met 80 procent. Dit zorgt voor een ontwikkeling in de richting van de zogenoemde Big Data. De uitbreidingen die CommVault nu bekendmaakt, spelen daarop in.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4373303). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×