Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Konica Minolta PageScope Mobile voor Android

 

Konica Minolta introduceert de mobile printing-software PageScope Mobile nu ook voor alle digitale devices die beschikken over Android OS. De app is gratis te downloaden in de Google Play-store. Voor mobiele devices van Apple was de app al langere tijd beschikbaar. Met de nieuwe versie kunnen multifunctionals van Konica Minolta verbinding maken met smartphones en tablet-PC’s met Android- en iOS-besturingssystemen.

De PageScope Mobile app biedt belangrijke functionaliteiten: printen vanaf mobiele devices en het ontvangen van gescande documenten die afkomstig zijn van multifunctionals van Konica Minolta. Elke smartphone of tablet die met het netwerk is verbonden via Wi-Fi kan hiervoor worden gebruikt, zolang het device draait op iOS van Apple of Android van Google.

PageScope Mobile kan worden ingezet voor het creëren van een beveiligde printomgeving, gebruikmakend van het authenticatiesysteem van een multifunctional. Dit systeem biedt functies als gebruikersauthenticatie en accountbeheer. Met PageScope Mobile kan printen op de werkplek worden gereduceerd en veiligheid worden verbeterd. Verder kan de app verbinding maken met diensten zoals Evernote of Google Drive. Hierdoor kan data die staat opgeslagen in de cloud worden gedownload naar mobiele devices en worden geprint op een multifunctional in de buurt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4526220). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×