Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Applianceshop introduceert OPNsense Furious firewall

 

OPNsense Furious

Applianceshop lanceert de 10Gb SFP+ OPNsense Furious firewallproductlijn, gebaseerd op de open source pfSense-software. De Furious-lijn brengt met zijn relatief lage prijs 10Gb-netwerken binnen bereik van middelgrote bedrijven.

De Furious-appliances zijn uitbreidbaar tot 10x 1Gbps of 6x 10Gbps SFP+ poorten en standaard voorzien van Intelligent Platform Management Interface 2.0 en KVM voor remote management. De keuze voor pfSense als basis, is ingegeven door functionele mogelijkheden van dit platform. pfSense is een aangepaste versie van FreeBSD en specifiek gericht op het gebruik als firewall- en routerplatform.

Met de OPNsense Furious-lijn wordt het voor bedrijven mogelijk om de overstap te maken naar glasnetwerken, zonder afscheid te nemen van het Gbit-netwerk. De Furious is ook inzetbaar als multi-WAN load balancer, captive portal, traffic shaper en vpn-concentrator.

De Applianceshop.eu stelt zich ten doel om door Deciso bedachte en gefabriceerde open source appliances beschikbaar te maken voor het grote publiek. Deciso is sponsor van diverse open source projecten waaronder pfSense en m0n0wall.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4528674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×