Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Online boekhouden met Zilverline's Freemle.com

 

Boekhouding

Zilverline, specialist in Agile en Scrum consultancy, introduceert het online boekhoudsysteem Freemle.com, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine ondernemers en zzp'ers. Freemle.com is een kostenbesparend alternatief voor de nieuwe ondernemer voor wie bestaande boekhoudsystemen vaak worden gekenmerkt door een overdaad aan functionaliteiten en een laag gebruiksgemak.

Er komen in Nederland steeds meer zzp'ers en kleine ondernemers bij. Door de economische omstandigheden en de digitalisering is er een sterke behoefte aan real-time informatie die ondernemers een actueel overzicht geven van hun bedrijfsontwikkelingen. Freemle.com van Zilverline is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld met een focus op het zo gemakkelijk mogelijk maken van administratieve handelingen.

Er is een gratis Free-hee basisversie van Freemle.com waarmee de gebruiker onbeperkt facturen kan sturen. Daarnaast is er een betaalde Pro-wow versie waarmee de gebruiker onder andere btw-aangifte kan doen, bankgegevens kan inladen en uitgaven kan beheren. Het Freemle Pro-wow abonnement kost 25 euro per maand.

Freemle.com is door Zilverline ontwikkeld met behulp van Agile, een effectieve manier om snel en goedwerkende software te bouwen die aansluit bij de wensen van de gebruikers. Het resultaat is een boekhoudsysteem dat past in deze tijd waar bedrijven als Apple en Google de standaard bepalen voor wat gebruikers mogen verwachten; hoge kwaliteit en een groot gebruiksgemak.

Zilverline blijft de komende tijd investeren in Freemle.com. Vonk: Wekelijks worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd voor zowel het Free-hee als Pro-wow abonnement. Er is een forum waarop gebruikers hun feedback en ideeën kunnen plaatsen, zodat ze invloed kunnen uitoefenen op wat de volgende aanpassing/aanvulling wordt. Ondernemers kunnen zich aanmelden op Freemle.com en het boekhoudsysteem direct gebruiken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4546239). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×