Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AOC breidt uit met twee 60ID-monitoren

Dit artikel delen:

AOC presenteert twee nieuwe ergonomische beeldschermen voor zakelijke gebruikers en veeleisende consumenten. De e2460Phu is geschikt voor standaardtoepassingen voor zowel werk als vrije tijd, net als de m2460Phu, die is voorzien van een AMVA-scherm.

AOC brengt twee 60ID-beeldschermen uit de professional-lijn op de markt die indruk maken met een reeks ergonomische functies voor een handiger en gezondere indeling van de werkruimte. De beeldschermen van 61 cm (24 inch) beschikken over de nieuwste energiebesparende led-technologie en leveren uitstekende prestaties. Ze voldoen niet alleen aan de werkvereisten en -voorschriften van professionele gebruikers, maar zijn ook perfect voor thuiskantoren waarin graag met de allerbeste technologie wordt gewerkt.

De elegante schermen bieden een groot aantal ergonomische functies waardoor de gebruiker lang kan werken zonder moe te worden. Dankzij de draaifunctie kan de monitor in een handomdraai 90° worden gedraaid van de liggende naar de staande stand. Dit is zeer praktisch wanneer je staande foto's bewerkt of werkt aan lange documenten. De monitor kan ook 360° rond worden gedraaid, waardoor deze gemakkelijk naar een groep personen kan worden gericht. De schermen van 61 cm (24 inch) hebben een klassieke matzwarte afwerking om storende reflecties te voorkomen, terwijl ze een helderheid van 250 cd/m² en een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch: 20.000.000:1) hebben.

De m2460Phu is voorzien van een hoogwaardig Advanced-MVA-scherm dat extra grote kijkhoeken biedt. De kleurreproductie en -diepte zorgen samen met een korte responstijd van 8 ms voor heldere, levendige beelden. De e2460Phu biedt een Full hd-resolutie en een responstijd van 2 ms.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-28T08:24:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.