Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP komt met ProLiant SL4500-serie

HP ProLiant SL4500

De nieuwe ProLiant SL4500-server serie is volgens producent HP de enige oplossing speciaal gebouwd voor big data omgevingen. Het biedt maximale prestaties, productiviteit en kostenbesparingen in een ultradichte oplossing die is vereist voor deze workloads. Gebouwd op HP Converged Infrastructure biedt de nieuwe server een uiterst efficiënt ontwerp dat tot 50 procent minder ruimte in beslag neemt, 61 procent minder energie kost en de kosten met 31 procent verlaagt.

Het nieuwste lid van de HP ProLiant Generation 8 (Gen8) familie, is de HP SL4500 server serie gebouwd op HP ProActive Insight Architecture, met informatie- en automatiseringsmogelijkheden waardoor gebruikers down time elimineren en waardevolle gegevens beschermen met geautomatiseerde gegevensbescherming en HP Predictive Spare Activation, welke gegevens verplaatst naar een ander apparaat voordat er storingen optreden.

Zij kunnen optimale server productiviteit krijgen met HP Active Health en automatisch firmware-updates krijgen met HP Smart Update. Verder kunnen ze bebruikmaken van de meest uitgebreide diensten, ondersteuning en garantie middels HP Insight Online en datacenter energiekosten verlagen en verbeteren: per watt tot 70 procent lager en beter dan de vorige generaties HP Intelligent Infrastructure.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-30T13:29:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.