Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sysgem komt met SysMan Utilities

Dit artikel delen:

SysMan Utilities bevat een complete set gereedschappen waarmee een systeembeheerder op zeer efficiënte wijze zijn dagelijkse taken kan uitvoeren. In het kort is SysMan Utilities het 'Zwitsers zakmes' van de systeembeheerder. de meest gebruikte tools zijn eenvoudig beschikbaar. SysMan Utilities is een nieuw product van het Zwitserse Sysgem AG.

De eerste versie van SysMan is nu beschikbaar in de Standaard Editie. Deze editie bevat onder meer:
• SysMan Remote Control. De gebruiker kan op eenvoudige en veilige wijze een Windows pc of server op afstand overnemen. De benodigde software wordt optioneel automatisch geïnstalleerd. Er is voorzien in een eenvoudige file transfer en een chat optie. De verbinding met Windows vindt plaats via een beveiligde verbinding. Voor de connectie naar overige platforms (Linux, OSX, Unix, et cetera) kan men gebruik maken van een beschikbare VNC-cliënt engine.
• Multi-node. De gebruiker kan naast de standaard benadering, waar men eerst een node selecteert en vervolgens de gegevens van deze node opvraagt, ook kiezen voor het gelijktijdig benaderen van meerdere nodes. Hiermee kan men op een simpele manier overzichten maken van gegevens van meerdere systemen. Deze informatie is te filteren op specifieke informatie. Deze data kan vervolgens geexporteerd worden naar html, Word, Excel of direct per email verzonden worden.
• Saved Sessions. De gebruiker kan zijn favoriete instellingen, inclusief open vensters, bewaren in aparte sessies om deze later eenvoudig opnieuw te activeren. Na het opnieuw activeren van een sessie wordt alle informatie in de geopende vensters geactualiseerd.
• Audit-logging. Iedere actie van de systeembeheerder wordt in een Audit database vastgelegd ter naslag achteraf.
• Aangepaste layout. De gebruiker kan de instellingen van het informatievenster en de weergegeven data heel eenvoudig naar wens aanpassen. Deze instellingen zijn per gebruiker in te stellen.

SysMan Remote control is een standaard onderdeel van Sysman Utilities maar is tevens als zelfstandig product beschikbaar.De standaard editie zal op termijn aangevuld worden met een Professional- en een Enterprise-versie. Beiden met meer functionaliteit en ondersteuning van meerdere platformen, tablets en smartphones.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-05T14:39:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.