Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Neopost komt met intelligente frankeermachine

Dit artikel delen:

Met de introductie van de IS-6000 voegt Neopost een intelligente frankeermachine voor hoge volumes toe aan de lijn postverwerkende systemen. Kenmerkend voor de Neopost IS-6000 zijn de snelheid, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en het gebruiksgemak. De snelle en robuuste IS-6000 is de oplossing die voldoet aan alle eisen om elke dag garant te staan voor professionele verwerking van de post en is vooral geschikt voor organisaties met hoge volumes.

De IS-6000 van Neopost is aanpasbaar aan de behoeften van een organisatie. Het modulaire ontwerp biedt de mogelijkheid om de componenten, applicaties en opties aan te schaffen die relevant zijn. De IS-6000 is voorzien van een nieuwe, intelligente vaste printkop; ontworpen om oneindig lang mee te gaan en die ook Port Betaald stempels kan afdrukken. Deze nieuwe inkt- en afdruktechnologie biedt een optimaal rendement op de investering. 

De IS-6000 werkt met alle soorten enveloppenafmetingen tot 20 mm dikte, van briefkaart tot C4-envelop. Dankzij de hoge capaciteit enveloppentoevoer met real-time bijvulmogelijkheid is er de mogelijkheid om meer dan 18 cm te stapelen en extra poststukken toe te voegen als de machine in gebruik is. Daardoor wordt het aantal onderbrekingen verlaagd en de productiviteit verhoogd.
Het Mixed Mail Feeding toevoerstation sorteert de post voor. De automatische transportband is gesynchroniseerd met het toevoerstation en biedt een hoge opslagcapaciteit voor gefrankeerde post. Het systeem is uitgerust met een dynamische weegschaal met een gepatenteerd vierpuntsdetectiesysteem. Elke envelop wordt direct gewogen en gemeten. Zendingen worden automatisch met het juiste tarief gefrankeerd, volgens de actuele posttarieven. Om te voldoen aan de eisen van grootschalige, professionele postzendingen zijn de beschikbare snelheden 210, 260 of 300 brieven per minuut.
 
De IS-6000 is permanent verbonden met de servers van Neopost en maakt zo gebruik van de diagnose- en supportdiensten op afstand. Dat garandeert maximale beschikbaarheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-18T15:15:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.