Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox komt met SED-inkjet-productiesystemen

Dit artikel delen:

Xerox heeft tijdens de Hunkeler Innovatiedagen 2013 twee nieuwe Single Engine Duplex (SED) inkjet-productiesystemen geïntroduceerd, de Xerox CiPress SED 500 en 325. De systemen maken het eenvoudiger voor grafimediabedrijven en servicebureaus om bij lagere volumes dan bij andere inkjet-productiesystemen en tegen een lagere total cost of ownership (tco) verschillende soorten drukwerk te produceren.

De CiPress SED is een compacte configuratie die uitermate geschikt is voor bedrijven met een beperkt vloeroppervlak. Toch zijn de machines in staat om tweezijdig (schoon-en-weer) af te drukken en eenzijdig op een smal 241 mm web, en print de CiPress SED 500 152 meter en de CiPress SED 325 honderd meter per minuut.

Door gebruik te maken van de innovatieve waterloze inkt produceert de CiPress SED heldere, levendige kleuren en uitstekende afdrukkwaliteit op betaalbaar, onbehandeld offsetpapier. De CiPress print ook op standaard lichtgewicht papiersoorten, wat substantiële besparingen op portokosten kan betekenen bij transactie- en direct marketing-toepassingen. Een instelling voor inktoptimalisatie zorgt voor de juiste inktdekking en reduceert de hoeveelheid inkt op een pagina met meer tekst en minder afbeeldingen. Monitorrapporten geven inzicht in de exacte hoeveelheid inkt voor een printopdracht, waardoor de kosten per printopdracht nauwkeurig kunnen worden bepaald.

De machines kunnen eenvoudig worden aangepast aan een toename in printvolume door te schakelen naar een single-engine duplex en twin-engine modus, zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden in een extra afdruksysteem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-22T13:38:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.