Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EPiServer verbetert marketing met versie 7.1 CMS

Dit artikel delen:

EPiServer, een software leverancier voor innovatieve oplossingen op het gebied van e-commerce en digital marketing, kondigt de release aan van EPiServer 7.1 CMS; een .NET content management systeem dat is ontwikkeld om het e-commerce en Digital Marketing professionals mogelijk te maken hun website aan te passen aan de steeds veranderende marktomstandigheden waardoor bedrijfsresultaten verbeteren.

Voortbouwend op het succes en de flexibiliteit van EPiServer 7 CMS, is de nieuwe versie beschikbaar door te upgraden via één klik in de EPiServer add-on store. Dit biedt marketeers de flexibiliteit om nieuwe innovatieve features te implementeren met minimale it-betrokkenheid. Je kunt hierbij denken aan ‘multivariate testing’ en het inplannen van social media berichten.

De nieuwe multivariate test feature is intelligent. De test laat na verloop van tijd zien welke contentversie het beste converteert en toont deze best presterende content vaker. Dit stelt marketeers in staat de klantervaring te optimaliseren met minder inspanning. Met het geüpdate .NET cms kunnen marketeers zich concentreren op andere belangrijke werkzaamheden zoals meer inzicht krijgen in bezoekersgedrag en conversie, in plaats van tijd te spenderen aan het opzetten van tests en het monitoren en interpreteren van resultaten.

Een nieuwe versie van EPiServer Social Reach is ook beschikbaar via de add-on store. Social Reach genereert verkeer van social media naar eigen media en koppelt het proces van content creatie aan de communicatie via social media. De tool zorgt ervoor dat social media berichten worden gecreëerd, gepland, verstuurd en gevolgd binnen één interface. Door het verwijderen van veel kleine stappen zoals het verspreiden van content via meerdere social media kanalen, het creëren van verkorte url's en het toevoegen van webtrackingcodes zijn marketeers wendbaarder in het verhogen van website traffic.

Met deze update heeft EPiServer het gemakkelijk gemaakt om een aantal nieuwe en waardevolle features toe te voegen zonder een migratie project. En deze nieuwe features leiden tot een beter begrip en betere resultaten op een eenvoudigere manier.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-16T14:51:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.