Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Multitouch panel PC's TPC-1840WP en 2140WP

De TPC-1840WP en 2140WP zijn volgende generatie industriële HMI's (human-machine interaction). Deze 18 en 21 inch breedbeeld multitouch panel pc's zijn speciaal ontwikkeld voor eenvoudige bediening en verbeterde productiviteit in omgevingen als fabricagebeheer, gebouw automatisering en andere HMI toepassingen. Deze apparaten hebben de iF Prijs gewonnen, niet alleen door hun uiterlijk maar ook dankzij hun focus op gebruiksgemak binnen Scada-toepassingen zoals Advantech WebAccess.

De graphical user interface (gui) geeft snelle toegang tot de gewenste gegevens, dit kan desgewenst ingericht worden via de software development kit (sdk). De TPC-1840WP en 2140WP hebben een 16:9 breedbeeld, waarbij er 40 procent meer schermoppervlak is vergeleken met de 4:3 displays. Dankzij de toevoeging van multitouch-functie, bieden de apparaten bovendien meer controle over en weergave van de informatie getoond in Advantech’s SUSIAccess en WebAccess beheersoftware.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het gebruik van een 64 bit AMD dual-core processor met onafhankelijke grafische verwerkingseenheid voor Windows 8 en DirectX11, zodat het meer gecompliceerde en gedetailleerde grafische voorstellingen ondersteunt. Deze nieuwe serie kan worden geleverd met embedded OS (zoals WES7 en Windows 7/8).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-05T10:06:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.