Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Smart IT ontwikkelt IT Bespaartool

Dit artikel delen:

Smart IT Services lanceert de IT bespaartool. Dit is een tool die direct een rapport oplevert met tips om te besparen op de it-organisatie. Na het beantwoorden van een paar vragen ontvangt men direct een aantal tips in de e-mail. Wanneer er behoefte is aan een verdiepingsslag op de informatie, dan is er de mogelijkheid tot een adviesgesprek met de professionals van Smart IT.

De IT Bespaartool is bedoeld voor alle organisaties die willen dat it hen ontzorgt, het nieuwe werken mogelijk willen maken of met hun it klantgerichter willen ondernemen. En die daarbij ook op de kosten letten. De tool is een aanzet tot een gesprek om de handen ineen te slaan om te starten met verbeteringen op het vlak van performance, optimalisatie, beschikbaarheid, beheer, toegang en toepassingen. Daarmee willen zij het voor het mkb mogelijk maken om een goede en zuivere afweging te maken voor nieuwe technologieën.

De tool heeft aandacht voor organisatiewensen als cloud computing, big data, het nieuwe werken, byod, storage en datamanagement. Hiermee biedt het op hoofdlijnen tips voor menig it-omgeving.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.