Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Imprivata Onesign ProveID ook voor Igel thin clients

 

Tegelijk met de lancering van de firmware-updates 4.13.100 en 5.02.100 heeft Igel Technology de authenticatieoplossing Imprivata OneSign ProveID Embedded geïntegreerd in alle thin en zero clients die gebaseerd zijn op de Intel x86-processorarchitectuur. Dit betekent dat de complete hardwarelijn van Igel nu is uitgerust met deze oplossing.

Imprivata OneSign ProveID Embedded was al beschikbaar voor gebruikers van Igel thin-clients met Windows Embedded en sinds augustus vorig jaar tevens voor Igel’s System-on-a-Chip (SoC)-thin-client. Dankzij de firmware-updates kunnen nu ook alle thin en zero clients van Igel die voorzien zijn van het besturingssysteem Linux gebruikmaken van Imprivata OneSign ProveID Embedded als out-of-the-box oplossing.

Imprivata OneSign ProveID Embedded biedt gebruikers in de zorgsector een betrouwbare No Click Access tot virtuele desktop infrastructuren (vdi’s). Doordat de oplossing rechtstreeks geïntegreerd is in de firmware van de Igel-clients, maakt het een krachtige, vooraf geïnstalleerde gebruikersauthenticatie mogelijk, die garant staat voor een snelle en veilige toegang tot zorgapplicaties en kwetsbare patiëntgegevens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5028046). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×