Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MAXfocus brengt nieuwe versie ServiceDesk

 

MAXfocus brengt een volledig nieuwe versie van MAX Servicedesk, een helpdesk en service management-oplossing, op de markt. MAXfocus is het beheerplatform voor managed service providers (msp's) van LogicNow. MAX Servicedesk 2.0 is geïntegreerd met MAX Remotemanagement en biedt msp’s nieuwe functionaliteit om de dienstverlening te verbeteren en klantinteractie te vergroten.

Eén van de nieuwe features in MAX Servicedesk 2.0 is Servicedesk Voice. Met deze feature kunnen msp’s verzoeken vierentwintig uur per dag afhandelen via een standaard telefoonlijn. Servicedesk Voice gebruikt lokale telefoonnummers die klanten kunnen bellen voor het invoeren van een verzoek. Vervolgens wordt automatisch een ticket aangemaakt binnen MAX Servicedesk. Aan de tickets kan prioriteit worden toegekend zodat de it-dienstverlener indien gewenst direct op de hoogte wordt gebracht van meldingen met hoge prioriteit.

ServiceDesk 2.0 beschikt over uitgebreidere mogelijkheden voor taakbeheer. Zo bevat de helpdesk taak-templates en ‘set to repeat’-functies. De workflow van verzoeken en de status van taken kunnen eenvoudig worden ingezien binnen een ticket. Bovendien is het mogelijk om vaste prijzen toe te kennen aan taakonderdelen. Ook het agendabeheer voor technici is verbeterd. Het is mogelijk locatiebezoeken in te voeren en de agenda’s in te zien van andere technici. De agenda’s en locatiebezoeken zijn geïntegreerd in het bredere workflow-beheer om inzicht in activiteiten te vergroten.

ServiceDesk 2.0 wordt binnenkort uitgebreid met een mobiele applicatie. Hiermee kunnen gebruikers van iOS-, Android- en mobiele Windows-devices op afstand inloggen in het systeem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5225929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×