Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LibreOffice-from-Collabora 4.3 vrijgegeven

Dit artikel delen:

LibreOffice-from-Collabora versie 4.3 is vrijgegeven met onder andere een verbeterde ondersteuning van Microsoft ooxml-bestanden, integratie van 3D-modellen in presentaties in Impress, en het gebuiksvriendelijker werken met spreadsheets in Calc. Het bedrijf Collabora won onlangs nog de prijs voor beste opensource-organisatie in de het Verenigd Koninkrijk.

LibreOffice-from-Collabora is de zakelijke versie van LibreOffice, zoals die door Collabora wordt geleverd. Elke versie heeft gegarandeerd drie jaar ondersteuning met bugfixes en securitypatches, en een makkelijke uitrol met msp-patches en ondersteuning voor Group Policy Objects. Tussentijdse verbeteringen worden veelal ook geïntegreerd.

LibreOffice-from-Collabora biedt bedrijven en organisaties zekerheid en stabiliteit, maar toch ook snelle implementatie van verbeteringen, onder andere op het gebied van document-uitwisselingen. Het wordt geleverd tegen een scherpe prijs en biedt aanvullend de mogelijkheid om contracten te sluiten voor bugfixes of voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.