Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LibreOffice-from-Collabora 4.3 vrijgegeven

 

LibreOffice-from-Collabora versie 4.3 is vrijgegeven met onder andere een verbeterde ondersteuning van Microsoft ooxml-bestanden, integratie van 3D-modellen in presentaties in Impress, en het gebuiksvriendelijker werken met spreadsheets in Calc. Het bedrijf Collabora won onlangs nog de prijs voor beste opensource-organisatie in de het Verenigd Koninkrijk.

LibreOffice-from-Collabora is de zakelijke versie van LibreOffice, zoals die door Collabora wordt geleverd. Elke versie heeft gegarandeerd drie jaar ondersteuning met bugfixes en securitypatches, en een makkelijke uitrol met msp-patches en ondersteuning voor Group Policy Objects. Tussentijdse verbeteringen worden veelal ook geïntegreerd.

LibreOffice-from-Collabora biedt bedrijven en organisaties zekerheid en stabiliteit, maar toch ook snelle implementatie van verbeteringen, onder andere op het gebied van document-uitwisselingen. Het wordt geleverd tegen een scherpe prijs en biedt aanvullend de mogelijkheid om contracten te sluiten voor bugfixes of voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5239993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.