Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OVH komt met Public Cloud Services

 

Cloud computing

OVH, specialist op het gebied van cloud en internet-infrastructuren, introduceert officieel zijn public cloud services die over de hele wereld beschikbaar zijn. Deze public gloud bevat DDoS-bescherming, hosting in Europa en Noord-Amerika, datareplicatie in drie datacenters en open source-technologiestandaarden (Openstack). OVH heeft voor deze nieuwe infrastructuur gekozen als technische basis voor zijn andere nieuwe services; PaaS en IoT.

Met de public cloud maakt OVH zijn IaaS-aanbod van dedicated cloud, dedicated servers en vps compleet. De OVH-public cloud voldoet aan alle veiligheid- en betrouwbaarheidseisen van bedrijven dankzij de DDoS-bescherming, drievoudige replicatie en hosting in aparte datacenters. Daarnaast garandeert een service level agreement van 99,999 procent de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de infrastructuur.

Naar het voorbeeld van alle OVH-diensten, wordt de public cloud met OVH-glasvezel op het wereldnetwerk gezet. De infrastructuur wordt volledig door OVH beheerd en onderhouden en heeft een totale capaciteit van 4 Tbps. Een ander voordeel is dat de public cloud op Openstack is gebaseerd, waardoor migratie, de integratie van applicaties en de wisseling tussen verschillende cloud-leveranciers eenvoudig is. Klanten kunnen of maandelijks of per uur betalen en zij betalen bovendien alleen voor hun verbruik. Vanwege de schaalbaarheid van de OVH-public cloud kunnen klanten wanneer nodig upgraden en hoeven zij niet te migreren of te beschikken over te grote infrastructuren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5641398). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.