Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Duidelijke meerwaarde UniSpool in SAP-omgevingen

Dit artikel delen:

UniSpool® for SAP is een geavanceerde en effectieve oplossing voor output- en afdrukbeheer in SAP®-omgevingen. Dit vlaggenschipproduct van Holland House, onderdeel van de Solipsisgroep, beheert, en bewaakt op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier alle print- en outputmanagement taken binnen de SAP®-omgeving. Dit blijkt uit een recent verschenen whitepaper over UniSpool. De oplossing zorgt ervoor dat documenten die worden gegenereerd via mySAP® Netweaver™-applicaties op een efficiënte manier worden beheerd en gedistribueerd naar printapparatuur of andere applicaties.

SAP® heeft ervoor gekozen om alleen basisoutput- en printfuncties te realiseren in mySAP® Netweaver™ Global Change-toepassingen. Deze hebben een basisfunctionaliteit met betrekking tot de behoeften van een applicatie zoals mySAP® Netweaver ™. Voor organisaties die mySAP® Netweaver™ gebruiken, is de distributie en het afdrukken van rapporten en zakelijke documenten op verschillende andere wijzen van cruciaal belang.

Meerwaarde voor de klant

SAP® erkent dat de basisfunctionaliteit die is ingebouwd in mySAP® Netweaver ™ niet voor elke gebruiker toereikend is voor het succesvol leveren van R/3-documenten. Het heeft ook verklaard dat output- en printbeheer een gespecialiseerd gebied is waarin een outputmanagementoplossing van derden meerwaarde zal bieden voor de klant.

Gegarandeerde documentlevering

Ook in tijden van digitalisering blijft de betrouwbare levering van bedrijfskritische documenten zoals facturen, werkorders of statusrapporten aan eindgebruikers van groot belang. UniSpool® biedt gegarandeerde levering aan de eindbestemming en rapporteert relevante taakinformatie terug naar het SAP®-systeem.

Goossen de Bruin, directeur van de Solipsisgroep is trots op de status van Holland House als gecertificeerde partner van SAP. "UniSpool® voor SAP® vermindert de complexiteit van het SAP®-spoolsysteem door de functies over te dragen naar UniSpool®. UniSpool beheert en bewaakt op flexibele en gebruiksvriendelijke wijze het output-verkeer binnen wereldwijd gerenommeerde organisaties als Air Liquide, Kaufhof, Man Nutzfahrzeuge, Philips, STMicroelectronics en Tenneco.”

Het nieuwe whitepaper is te downloaden via: https://www.solipsisdocumentmanagement.com/downloads/whitepaper/ 

SAP Insider event Las Vegas 2019

Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, zal aanwezig zijn tijdens SAP BI, Analytics & HANA 2019 - co-located with Basis & SAP Administration 2019, Financials 2019 – dat van 19 – 21 maart 2019 plaatsvindt in Las Vegas. 

Voor meer informatie: https://sapinsiderevents.wispubs.com/2019/Las-Vegas/FIN-GRC/Financials

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-19T12:44:47.000Z Solipsis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.