Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEG introduceert de IT-Kiosk en IT-Locker

Dit artikel delen:

Nieuwegein, 13 januari 2019. NEG-ITSolutions, specialist in Device Lifecycle Management, introduceert een 2-tal nieuwe en innovatieve self-service IT-diensten die het gemak en de continuïteit voor eindgebruikers verhogen en de IT-servicedesk minder belasten.

Altijd en eenvoudig toegang tot devices, accessoires en supplies.       

Een veel voorkomende uitdaging bij organisaties is: hoe zorg ik ervoor dat mijn gebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot supplies en accessoires? En hoe zorg ik ervoor dat zij niet te lang moeten wachten op hun nieuwe, tijdelijke of gerepareerde IT-devices (laptop, smartphone, tablet)?     

De NEG IT-Kiosk en IT-Locker

Door de inzet van de self-service IT-Kiosk voor de uitgifte van accessoires en supplies, en de IT-Locker voor een veilige opslag van diverse IT-devices is men ervan verzekerd dat medewerkers altijd en eenvoudig toegang hebben tot accessoires, supplies en (tijdelijke) devices die zij nodig hebben om hun job te kunnen doen.    

IT-Kiosk, een speciaal toegeruste vending-machine  

“De IT-Kiosk is een vending-machine die speciaal is ingericht voor de eenvoudige uitgifte van accessoires en supplies, zoals toetsenborden, muizen, kabels, headsets, inktcartridges etc.” zegt Leendert van Houwelingen, commercieel directeur NEG-ITSolutions. “Met een personeelspas of badge haal je op het moment dat jou het beste past, je nieuwe muis uit de IT-Kiosk. De software aan de achterkant registreert alles en houdt je op de hoogte van alle transacties die de medewerkers doen”. De IT-afdeling is minder tijd kwijt omdat het gehele proces geautomatiseerd is.     

IT-locker, veilige opslag van devices zoals laptops en smart-devices  

“Een laptop of smart-device uitgeven aan een nieuwe gebruiker, voor tijdelijk gebruik of voor het aanbieden ter reparatie, is een fluitje van een cent en veilig via onze IT-locker” aldus Van Houwelingen. “Met je personeelspas haal je je nieuwe laptop of smartphone uit de IT-locker en je kunt snel aan de slag. Defecte laptop? Haal een vervangend device uit de IT-locker en plaats je defecte er weer in voor het reparatieproces”.     

De IT-kiosk en IT-locker zijn naar wens aan te passen. Standaard inbegrepen: bestickering in huisstijl, installatie op locatie, her-vul training, badge-reader, software monitoring en onderhoud van de IT-Kiosk en/of IT-Locker.    

Tevreden gebruikers goed voor de zaak!  

De uiterst snelle en gemakkelijke support die eindgebruikers krijgen via de IT-Kiosk en IT-Locker maken een positieve indruk op eindgebruikers. Ze hoeven minder lang te wachten op hun devices en hebben direct toegang tot de accessoires en supplies van hun keuze. Voor organisaties betekent dat, naast tevreden gebruikers, hogere productiviteit, minder onderbreking en…. lagere kosten.   

Al vanaf 40 uitgiftes per maand is de IT-Kiosk een voordelige optie.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-13T11:51:58.000Z NEG-ITSolutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.