Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zet de volgende stap met Microsoft Power BI

Dit artikel delen:

"Power BI...en dan?" Van dashboards naar data-gedreven werken en denken. De nieuwe whitepaper van Motion10 is nu verkrijgbaar op de website www.microsoftpowerbi.nl. De paper is bedoeld om vanuit een enthousiaste start met Power BI naar de volgende stap te komen in data-gedreven werken.

Uit ervaring weten we dat het vaak voorkomt dat mensen enthousiast een start maken met Power BI, en later afhaken. Hoe maakt u nu de volgende stap in de reis naar een data-gedreven organisatie?

Met de nieuwe whitepaper "Power BI... en dan?" willen wij u helpen om uw organisatie naar het volgende niveau te brengen in het data-gedreven werken en denken. We willen u aansporen en op weg helpen om méér waarde te halen uit uw data, met behulp van Power BI en de rest van het Microsoft Dataplatform.

We zien in de praktijk dat er verschillende redenen kunnen zijn dat organisaties vastlopen in hun reis naar echt data-gedreven werken en denken. Vaak komt dat neer op een gebrek aan structuur (Controle), Innovatiekracht of te weinig focus op Adoptie.

Als we iets dieper inzoomen, zien we dat de Datavolwassenheid van een organisatie eigenlijk neerkomt op de juiste combinatie van ontwikkeling van de zeven deelgebieden die we onderscheiden in ons Datavolwassenheidsmodel.

In deze paper bieden wij u hulp en verdere informatie om ervoor te zorgen dat u weet waar het grootste obstakel voor uw organisatie ligt. Zodat u gemakkelijker de volgende stap kunt maken richting echt data-gedreven werken en denken.

Bekijk de paper nu en zet de volgende stap in de datavolwassenheid van uw organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-11T11:22:40.000Z Motion10
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.