Managed hosting door True

Product: Oracle Self-Service E-Billing 6.0

Oracle introduceert een nieuwe versie van zijn self-service factureringsoplossing, Oracle Self-Service E-Billing 6.0 De nieuwe versie biedt extra beveiligingsfunctionaliteit, single sign-on integratie, geconsolideerde facturatie en flexibele hiërarchie-, rapportage- en analysemogelijkheden.

Softwarebouwer Oracle komt met versie 6.0 van Oracle Self-Service E-Billing, waarin meer aandacht is voor beveiliging, geconsolideerde facturatie en flexibele hiërarchie-, rapportage- en analysemogelijkheden. De oplossing kan bijdragen aan het verlagen van kosten voor het print- en betalingsproces. Daarnaast verdwijnen portokosten en wordt het incasseren van facturen versneld.

Het factureringsproces is bij de meeste organisaties hoofdzakelijk een duur, papieren proces met weinig toegevoegde waarde voor klanten. Oracle Self-Service E-Billing geeft ondersteuning bij het reduceren van de factureringskosten en kosten die gerelateerd zijn aan het proces. Organisaties beschikken met de nieuwe versie onder andere over rekening- en kostenplaatsgebaseerde rapportages, inclusief analyse van budget, uitgaven en gebruik.
http://www.oracle.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-14T10:26:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.