Product: Oracle verbetert integratie BI-toepassingen

Oracle verhoogt de integratiemogelijkheden van de Oracle Business Intelligence (BI) applicaties met Oracle E-Business Suite R12. Daarnaast is de ondersteuning voor de bi-applicaties Hyperion Essbase en Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus verder versterkt. Door deze verbeteringen rondom BI kunnen gebruikers hun bestaande applicaties doeltreffender inzetten en meer inzicht krijgen in de data in de verschillende bronsystemen.

Met de introductie van E-Business Suite R12 biedt Oracle meerwaarde op bestaande erp- en crm-applicaties. Dankzij de verbeterde integratie is het voor organisaties eenvoudiger om bi-functionaliteit aan hun bestaande erp- en crm-omgevingen toe te voegen. Oracle BI bevat ingebouwde en aanvullende mogelijkheden voor financiën, human capital management, order management & fulfillment en supply chain-modules voor Oracle E-business Suite R12. De eerdere versies van E-Business Suite werden al ondersteund door Oracle BI-applicaties.

De verbeterde ondersteuning voor business intelligence bij gebruik voor Oracle E-Business Suite en Hyperion Essbase zorgt er volgens Oracle voor dat gebruikers de kosten voor applicatie-integratie kunnen verlagen en tegelijkertijd de capaciteit van hun bestaande producten kunnen vergroten. Met Oracle BI Suite EE Plus, Oracle BI applicaties en Hyperion Essbase probeert de softwarebouwer de waarde van bestaande erp- en crm-applicaties te vergroten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-31T14:17:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.