Product: SMART-programma SAS voor het MKB

De business intelligence-oplossingen van SAS zijn nu ook beschikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Onder de naam SMART voorziet SAS, via resellers en partners, het mkb van snel inzetbare softwareoplossingen, mét de volledige SAS-functionaliteit.

Om het midden- en kleinbedrijf op een kosteneffectieve en eenvoudige manier de beschikking te geven over de complete reeks analytische oplossingen, biedt SAS onder de naam SMART zijn producten en diensten via een indirect kanaal. Partners van SAS kunnen zo de oplossingen op maat leveren, afgestemd op de specifieke behoefte van de betreffende onderneming.

Het SMART-programma omvat de complete reeks SAS-oplossingen, afgestemd op het mkb: snel te implementeren, direct inzetbaar en eventueel in een ASP- of SaaS-model.

Frank van Osch, Channel Manager bij SAS: "Of het nu om analyse van omzetten, voorraadgegevens, financiële performance of klantgegevens gaat, het MKB opereert in dezelfde onzekere wereld als de grotere organisaties en heeft dezelfde behoefte aan tijdige en voorspellende informatie. Veel bedrijven proberen dit met spreadsheets op te lossen, maar dan loop je al snel tegen grenzen aan. Met de introductie van SMART krijgt het mkb nu de beschikking over de geavanceerde en professionele analytische toepassingen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-03T14:37:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.