Managed hosting door True

Pegasystems Solution Framework

BPM business process management

Pegasystems, leverancier van oplossingen voor business process management, introduceert een nieuw solution framework tegen fraude en het witwassen van geld binnen de markt voor financiële dienstverlening. Ook biedt het framework ondersteuning om aan wet- en regelgeving te voldoen.

Bpm-leverancier Pegasystems heeft een nieuw framework op de markt dat is ontworpen om financiële instellingen te helpen om witwassen van geld te bestrijden, sanctiebeoordelingen te beheren en ondersteuning te bieden aan fraudeonderzoeken. De oplossing wordt ook ingezet om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de Bank Secrecy Act en de USA Patriot Act Compliance. De oplossing van Pegasystems is geen solist: het framework gebruikt en integreert met bestaande systemen en voorziet zo in een organisatiebreed waarschuwings- en  onderzoeksbeheersysteem. Hierdoor vermindert de kans dat meldingen vanuit gescheiden systemen niet consistent gekwalificeerd of afgehandeld worden conform de procedures van de gehele onderneming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

In het originele persbericht staat vermeld:
"Nieuwsbank (abonnement) - Netherlands
De SmartBPM oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in een technologie waarmee organisaties snel ...".

Waarom komt die term "Rules" mij zo bekend voor?

Wat ik begrijp is Pegasystems de enige speler in de BPM-markt (volgens Gartner de absolute leider) die business rules en process management verenigd in een technologie. De vergelijking met pure rules engines gaat al jaren niet meer op. Zie Forrester en Gartner en andere analisten.

Rules lijkt me een redelijk generiek term. Ik zie niet in waarom die uitspraak specifiek toe te schrijven zou zijn aan een bepaalde leverancier in de markt.

Rules is een algemeen gebruikte term door zowel RuleBurst, ILog, Fair Isaac, Corticon etc. gebruikt wordt.

Alleen Pega combineert de rules-gebaseerde functionaliteit met uitmuntende BPM functionaliteit. Dat is wat geen van de pure-play Rules Engine leverancier kunnen.

IDS-Scheer is een andere leverancier die met haar ARIS oplossing BPM and Business Rules Management combineert. IDS heeft hiertoe het product van Corticon BRE geintegreerd binnen haar ARIS oplossing.

IDS heeft hiertoe het product van Corticon BRE geintegreerd binnen haar ARIS oplossing: Dat is precies het verschil.... Het verschil tussen het integreren van twee technologien en het combineren van twee functionaliteiten uit een technologie. Lijkt cryptisch maar het verschil ergo toevoegde waarde van de een of de andere oplossing is immens.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-17T13:38:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.