Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Autonomy Information Governance

 

Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert Autonomy Information Governance. Dit platform automatiseert policy management real-time door het vormen van een conceptueel en contextueel inzicht in de bedrijfsinformatie. Dit moet resulteren in het reduceren van de risico's die inherent zijn aan informatie.

Volgens softwareleverancier Autonomy kan zijn nieuwe product Information Governance informatie begrijpen en vervolgens kwalificeren in plaats van het kwalificeren aan de hand van metadata kan dit platform. Het zou met de software mogelijk om de verbanden tussen verschillende regelgeving en het informatiebeleid in kaart te brengen en hier de bijbehorende acties aan te verbinden.
Om policy management te automatiseren biedt Information Governance een real-time omgeving, waarin de beleidsinformatie van organisaties gevisualiseerd en gecontroleerd kan worden. Lokaal opgeslagen informatie zoals e-mails, documenten, audio of video-informatie kunnen volgens de leverancier eenvoudig worden beheerd en teruggevonden worden.

De modules omvatten:
Compliance - software die compliance officers en risicomanagers de mogelijkheid biedt om opkomende problemen en eventuele overtredingen proactief te bestrijden, doordat de beschikbare informatie gekwalificeerd wordt op basis van het concept en de context.
Enterprise Legal Hold - end-to-end software voor juridisch adviseurs die berichtgeving, opslag en inzameling van gegevens automatiseert. Dit gebeurt voor repositories, desktops en laptops van de onderneming en voor alle verschillende dataformaten.
Disposition Management - software die informatie automatisch categoriseert gebaseerd op de waarde van de inhoud voor de onderneming. Op deze informatie wordt vervolgens het behoud- en indelingsbeleid van de organisatie toegepast. Disposition Management zorgt er verder voor dat informatie gerelateerd aan regelgeving niet per ongeluk wordt verwijderd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2531570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×