Information Builders iWay Universal Adapter Suite

Cloud computing

iWay Software, de integratiesuite van softwareontwikkelaar Information Builders, heeft meer dan 35 iWay adapters ontwikkeld voor IBM WebSphere. De iWay Universal Adapter Suite is gebaseerd op de Adapter Toolkit en maakt volgens de leverancier een kostenefficiënte integratie met IBM WebSphere mogelijk.

Information Builders introduceert een verzameling adapters voor IBM WebSphere. De adapters leggen verbindingen tussen IBM WebSphere en de belangrijkste applicaties binnen een bedrijf. Het gaat in eerste instantie om 25 adapters voor onder andere Amdocs, Ariba, Baan, Broadvision, Clarify, Documentum, i2, Lawson, Manugistics, MFG/PRO, Microsoft, Retek en Tibco. Daarnaast zal iWay Software een speciale adaptersuite leveren voor de IBM WebSphere 6.1 productlijn, waaronder WebSphere ESB en Websphere Process Server.
"De Universal Adapter Suite van iWay biedt onze klanten een scala aan keuzemogelijkheden om hun bedrijfskritische applicaties aan WebSphere's belangrijkste middleware te koppelen. Ze kunnen hun bestaande software behouden en de integratie van deze paketten binnen hun bedrijf verbeteren," aldus John Gordon, directeur Channel Marketing voor IBM, SOA en WebSphere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-29T16:07:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.