Managed hosting door True

iWay Software introduceert Managed File Transfer

iWay Software, dochteronderneming ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware Information Builders, introduceert Managed File Transfer. Deze aanvulling op de integratiesuite iWay stelt bedrijven in staat op een betrouwbare, schaalbare en controleerbare manier bestanden van elke grootte, vanuit diverse systemen en organisaties, te verzenden via diverse File Transfer Protocollen (FTP).

Managed File Transfer is belangrijk voor bedrijven die grote bestanden moeten verzenden tussen hun vestigingen of naar partners en klanten. De complexe integratie die vereist is om dit te doen vanuit verschillende systemen en organisaties is voor integratietechnologieën als de Enterprise Service Bus (ESB) vaak een uitdaging.

iWay Managed File Transfer biedt onder meer een integratie-infrastructuur die op meerdere vestigingen of zelfs bij verschillende bedrijven grote bestanden op diverse manieren kan verwerken
Het ondersteunt een grote hoeveelheid berichtformaten en diverse enveloping technieken en package formaten, waaronder parsers die berichten opdelen, multi-threaded berichtafhandeling, aggegrators en verwerkingsmogelijkheden voor niet-XML berichten. iWay Managed File Transfer beschikt ook over adapters die bestaande protocollen voor bestandsuitwisseling (ftp) aanvullen met de functionaliteiten voor veilig transport van berichten over verschillende systemen en organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-09T13:10:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.