Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Analytische power in één appliance

 

Sybase, leverancier van enterprise infrastructuren en software voor mobiele toepassingen, introduceert de Sybase Analytic Appliance. Het betreft een systeem voor de analyse van complexe bedrijfsinformatie en biedt een oplossing voor complexe datawarehouses, datamarts en rapportagesystemen.

De Sybase Analytic Appliance van softwareontwikkelaar Sybase combineert verschillende bewezen technologieën, waaronder Sybase IQ, Sybase Power Designer, de IBM POWER Systems en MicroStrategy 8 voor business intelligence. Daarmee biedt de appliance alle voordelen van datawarehouses op maat, maar dan op een eenvoudige en snelle manier en volgens de leverancier tegen circa eenderde van de prijs van andere systemen op dit gebied.

De Sybase Analytic Appliance op IBM POWER Systems levert snelle resultaten dankzij de uniforme appliance-console, de voorgeconfigureerde hardware en software en de efficiënte gegevensopslag in één compacte unit. Anders dan bij traditionele row-based parallel-computing systemen, maakt de Sybase Analytic Appliance gebruik van de kolomgeoriënteerde Sybase IQ database waarbij de gegevens tot zo'n 70 procent van de oorspronkelijke omvang worden gecomprimeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2627964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×