Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Easy-To-Oracle data-integratie 1.1 vrijgegeven

 

Easy Datawarehouse Solutions, leverancier van data integratie oplossingen voor het Oracle database platform, heeft versie 1.1 vrijgegeven van Easy-To-Oracle. Easy-To-Oracle is open-source software waarmee snel en eenvoudig data uit andere database platformen ingelezen kunnen worden.

Met deze tweede versie van Easy-To-Oracle kan data uit SQL Server, Sybase, MySQL, MS-Access en SQLite ingelezen worden in een Oracle 11g database. Bovendien kunnen spreadsheets (alle Excel en Open Office) bestanden rechtstreeks ingelezen worden.

Easy-To-Oracle is database-centric, dit wil zeggen alle functies zijn vanuit de Oracle database aan te roepen via SQL en de PL/SQL api. De gebruiker merkt niet dat data feitelijk op een externe database staat. Easy-To-Oracle is hierdoor ideaal om te gebruiken in combinatie met ETL tools als Oracle Warehouse Builder of EasyDWH, maar ook voor real-time data-integratie.

Easy-To-Oracle is snel omdat de communicatie protocollen van de brondatabases worden gebruikt en data zonder tussentijdse opslag wordt ingelezen. Alle datatypen van de externe database worden vertaald naar het Oracle equivalent.

Door het open-source karakter is Easy-To-Oracle bovendien uiterst vriendelijk geprijsd. Alleen het onderdeel om uit spreadsheets te kunnen lezen is een betaalde optie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4563189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.