Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Magic lanceert AppMall mobility platform

Magic Software, leverancier van onder meer applicatie-integratiesoftware, introduceert Magic AppMall, een compleet mobility platform met uitgebreide mobile device management (mdm)unctionaliteit. Daarnaast biedt de oplossing de mogelijkheid mobiele bi in te richten voor elk type mobile device en daarmee apps te bouwen. Hiervoor is geen speciale expertise of eigen it-afdeling noodzakelijk.

De compleetheid van Magic AppMall maakt het implementeren en beheren van bring your own device (Byod) tot een eenvoudige aangelegenheid. Magic AppMall is ook beschikbaar als Platform-as-a-Service (PaaS). Omdat het platform de gebruiker volledige ontzorgt, is het volgens de leverancier bij uitstek geschikt voor het mkb.

Magic AppMall is gefundeerd op Afaria van SAP, dat zorgt voor het beheer, de veiligheid en het toegangsmanagement. Binnen Afaria kan ook kan worden gekozen voor mobile application management (mam), dat als het ware een afgesloten container in het mobiele device aanstuurt. 

Met Magic AppMall kan de gebruiker vanaf zijn mobiele device de verschillende views bekijken, of - als hij daartoe gemachtigd is - gegevens muteren of invoeren. De views kunnen geheel naar inzicht en behoefte van de gebruiker worden gecombineerd en bevraagd.

Gebruikers beschikken over verschillende mogelijkheden om de presentatie op hun mobiele device naar eigen wens aan te passen. Ook kunnen zij de data direct koppelen aan Google Translate. Belangrijke functie is ook het managen van autorisatie en authenticatie, door deze te koppelen aan LDAP, Active Directory of een eigen systeem. 

Magic AppMall beschikt over een eigen studio waarin de scherminrichting kan worden gebouwd voor alle verschillende devices, of het nu gaat om Android, iOS of Windows, om tablets, laptops of smartphones. Naast de gedefinieerde apps voor de bedrijfsinformatie, kunnen met de daarvoor bestemde module apps worden gebouwd en aangeboden via een private appstore.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-08T10:25:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.